Over ons
DSC06845
Ingeborg de Keizer

Over ons

Brenda Grifhorst en Ingeborg de Keizer zijn Organiseer je Kerntalenten gestart. Zij hebben jarenlange ervaring als medewerker en leidinggevende met mensen binnen organisaties. Zij zijn door hun ervaringen binnen organisaties zo overtuigd geraakt van de kracht van de kerntalentenmethode dat zij zoveel mogelijk organisaties willen laten ervaren wat de impact kan zijn. Zij gunnen iedereen hun kerntalenten profiel.

 

Brenda en Ingeborg voeren zelf vele trajecten uit en adviseren organisaties rondom verschillende verander- en ontwikkelprocessen. Daarnaast hebben zij een netwerk van hoogwaardige professionals ge├»nitieerd, waardoor het mogelijk is om door heel Nederland organisaties kennis te laten maken met de kerntalentenmethode.  

 

Ons team

We staan voor topkwaliteit, in alles wat we doen. Ingeborg en Brenda zijn het eerste aanspreekpunt. Sommige vragen zijn zo veelomvattend, dat we graag andere kerntalentenanalisten inzetten. We matchen op maat: per opdracht kijken we wie de beste match is met de vraag en de organisatie.

 

Alle kerntalentenanalisten waar we mee werken zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Kerntalenten analisten en zijn senior in hun werk als analist, coach en/of facilitator. Zij hebben allemaal ruime ervaring met werkend Nederland, vaak vanuit een leidinggevende rol. We stellen je graag aan hen voor!